Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hörmann termékek

Szekcionált garázskapu - Az Ön egyedi igényeinek is megfelelő kapu Hörmann márkaminőségben

   Az elegáns automata szekcionált kapu függőlegesen felfelé nyílik. Így nagyobb tér áll rendelkezésre a garázsban és a garázs előtt is, valamint a teljes áthajtóút szabaddá válik. A szekcionált kapuk beépítésénél a nyílás alakja  nem játszik szerepet, valójában mindegy, hogy a nyílás négyszögletes, letört-sarkú, körszegmenses vagy köríves formájú, így ideális megoldást jelentenek garázskapu felújítás és csere esetén is. A prospektus átfogó ismereteket nyújt a garázskapukról, de természetesen a Hörmann szakkereskedők is teljes körű tanácsadással állnak rendelkezésre.

Katalógusunkat innen töltheti le!

Garázskapu Debrecen, Systematica Kft

Hörmann billenőkapu – A minőség és az esztétikus külső megjelenés találkozása

  Minden érv az eredeti billenőkapu mellett szól: minőség és biztonság, esztétikum és  kényelem,  tökéletes műszaki megoldások. A Hörmann billenőkapu az 50 éves gyártási tapasztalatnak és állandó fejlesztésnek köszönhetően vált Európa legnépszerűbb legnépszerűbb billenőkapujává.

Garázskapu Debrecen, Systematica Kft

Itt tudja letölteni katalógusunkat !

RollMatic garázs-redőnykapu – Komplett rendszer meghajtással

  A Hörmann RollMatic garázskapuja esetén valóban több hely marad a garázs előtt és a garázsban. Parkolhat közvetlenül a kapu elé, ráadásul a födém is szabadon marad a garázsban. A RollMatic kapuprofil csúcsminőségű, korróziómentes alumíniumból készül és szériában egy modern Hörmann meghajtással van felszerelve. A meghajtás a könnyű karbantartás érdekében a konzolon kívülre van felszerelve. A RollMatic-kapu indulása és megállása különösen lágy és csendes, ez óvja a kaput. Belső nyomógomb és garázs-megvilágítás már a vezérlésházba van integrálva. 

Itt tudja letölteni a katalógusunkat!

kétszárnyú kapunyitó szett debrecen  

Teljes áthajtómagasság és egyszerű áthaladás

Személyek áthaladása céljából az oldalra futó szekcionált kapuk gyorsan és egyszerűen, akár részlegesen is nyithatók. Így Ön gyorsabban juthat be garázsába, hogy pl. a kerékpárját kihozza onnan.

Garázskapu Debrecen, Systematica Kft 

HÖRMANN Garázskapuk

HÖRMANN Garázskapuk