Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sommer garázskapu meghajtás

SOMMER A GARÁZSKAPU MEGHAJTÁS KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓJA MINŐSÉG


SOMMER univerzális meghajtás a szekcionált kapukhoz, mennyezeten futó kapukhoz, lengőkapukhoz, billenőkapukhoz*, szárnyas kapukhoz*, oldalszekcionált-kapukhoz és tolókapukhoz.
LED-technológia: hosszú élettartamú, hatékony világítás.
Made in Germany.
Energiatakarékos: <1 Watt készenléti állapotban (megfelel kb. 1,80 euró áramköltségnek évente) * speciális vasalat szükséges.

FLEXIBILITÁS

A Systematica Kft.-nél számos tartozék a bővítéshez, pl. Memo távirányító memória, Senso nedvességérzékelő, Lock reteszelőmágnes, Lumi base+ kiegészítő világítás LED …
Motorkocsi kicserélhető, a hajtómű szétszerelése nélkül, csupán egy csavar kilazításával.
A futósín egyszerűen lerövidíthető vagy meghosszabbítható (hosszabbító készlet # 10460V000)
1 Lock
Reteszelőmágnes, ami a motort minden helyzetben 300 kg hatóerőig mechanikusan blokkolja, és ezáltal a meglévő betörésvédelmet javítja. # 1651V000
2 Senso
A garázsban lévő hőmérséklet és páratartalom érzékeléséhez. A motorkocsi szükség szerint automatikusan résnyire nyitja a kaput és tökéletes cirkulációt biztosít. Az optimális érték elérésekor a kapu zár és a penészképződés kockázata csökken. #10371

Kapható:

Riasztó-/figyelmeztető berregő: Egy terméken belül választhatóan két opciót kínál: A riasztó berregő felismeri a betörési kísérletet és hangos jelzőhanggal figyelmeztet. A figyelmeztető berregő pedig a zárási folyamatközben hallat akusztikus jelzést. 3 Memo: A memória 450 távirányítós parancsra történő bővítésére szolgál. Szerviz esetén a tárolt adatok az új futókocsihoz egyszerűen átvehetők. # 10373

Kapható:

Lumi base+ Kiegészítő LED-világítás a mennyezeti vezérléshez. Ez a motorkocsiban lévő világítással párhuzamosan kapcsol és a világítási funkció segítségével a távirányítóval egyszerűen be- és kikapcsolható. Hamarosan kapható: Parkoló pozíció lézer. Segít a jármű garázsban történő tökéletes pozícionálásában. A lézer a nyitási folyamat és a beállított világítási időtartam alatt aktív.

BIZTONSÁG

Sommer önzáró motor aktív ellennyomással betörési kísérlet esetén minden oldalon nagy szakítószilárdságú kopásálló lánc. Akkucsomag csatlakoztatás lehetősége vészüzemhez áramkimaradás esetén, ciklikusan tesztelt biztonsági berendezések, reteszelőmágnes a motorhoz, minden pozícióban reteszel, szellőztetési funkció / részleges nyitás esetén is (opcionálisan kapható Lock # 1651V000).
A vészkioldással (zsinór meghúzásával) a motorkocsi minden helyzetben kioldható és visszareteszelhető.
Kétirányú kódolt rádiórendszer SOMloq2.

INTELLIGENCIA

Automatikus betanítási folyamat: öntanuló erőgörbe folyamatos hozzáigazítással. Optimalizált sebességprofil a gyors nyitáshoz és biztonságos záráshoz. Szabványoknak megfelelő működés. A kapufutás automatikus optimalizálása a mért működtetőerők közvetlen bevitelével. Előre választható kaputípusok DIP-kapcsolóval. Aktív fékezés húzókapuknál. Számos beállítási- és lekérdezési lehetőség SOMlink-en keresztül.

 

Garázskapu Debrecen Sommer

SOMloq2

Kétirányú rádiós rendszer: A SOMMER-nél a kényelem és a biztonság kéz a kézben jár. Rádiós termékeink kényelmét csak akkor élvezheti ténylegesen, ha biztonságban érzi magát. A SOMloq2 kétirányú rádiós rendszerrel felszerelt új termékeink a rádiójeleket mindkét irányba átviszik, amennyiben megfelelő távirányítót, pl. Pearl Vibe-ot használ. A rendszer ezen kívül a következőket nyújtja: visszajelzés arról, hogy a küldött parancsot a rádióvevő feldolgozza-e; kapupozíciók lekérdezésének lehetősége nagyon biztonságos 128-bites AES kódolás; ugrókód hatótávolság növelése az intelligens rádióvevő által; a távirányító rádiójelének továbbítása más rádióvevőkön keresztül is lehetséges; a rádióparancsok ciklikus ismétlése a távirányítóval mindaddig, míg a rádióvevő (meghajtás) a fogadást nem nyugtázta; a rádióadó visszafelé kompatibilitása a Somloq ugrókódos rádiórendszerrel.

 

Garázskapu Debrecen Sommer

 

SOMlink


Intelligens vezérléstechnika: A SOMlink modul az új SOMMER-termékek sokoldalú beállítási lehetőségét kínálja Web App segítségével okostelefonon vagy tableten keresztül. További funkciók állnak rendelkezésre: Szerviz interfész a SOMloq2-kompatibilis garázskapu meghajtásokhoz/rádióvevőkhöz. Üzembe helyezési súgó, pl. az adó törlése vagy sebességek beállítása. A garázskapu meghajtás/vevő paraméterezése, pl. világítási időtartam módosítása. A berendezés adatok kiolvasása/mentése és betöltése. Erőgörbék megjelenítése.

 

Garázskapu Debrecen Sommer

 

APERTO Garázsnyitók

APERTO 868 L / LX

Kiegészítő mennyezeti rögzítéssel. Felhasználásával a meghajtás 3100 mm magas szekcionált kaput képes működtetni.

APERTO 868 LX

800 N húzó és tolóerő; max 150 mm/s sebesség max 12 m² felületű kapu működtetésére ajánlott; alap sínegységgel ca. 2300 mm magas kapu nyitására alkalmas. A szett 2 db. 4035V000 kétgombos távirányítót tartalmaz, beépített kétcsatornás 868,8 MHz-es rádióvevő autom. lágy indítással és megállással autom. erőtanulással és akadályérzékeléssel részleges vagy definiált nyitás funkcióval.

APERTO 868 L

550 N húzó és tolóerő; max 160 mm/s sebesség max 8 m² felületű kapu működtetésére ajánlott alap sínegységgel ca. 2300 mm magas kapu nyitására alkalmas. A szett 2 db. 4035V000 kétgombos távirányítót tartalmaz beépített kétcsatornás 868,8 MHz-es rádióvevő autom. lágy indítással és megállással autom. erőtanulással és akadályérzékeléssel részleges vagy definiált nyitás funkcióval.


 
duo vision 500 max. 150 mm/s duo vision 650 max. 180 mm/s
 

Garázskapu Debrecen Sommer

 

Duo vision / Duo rapido+

Előnyei:

A különálló vezérlésházat egyszerűen minden különösebb elektromos szerelési munkálat nélkül be lehet a hálózatba kötni; maximális húzó és tolóerő 800 N, amivel akár 5,5 méter széles garázskapuk is nyithatóak A meghajtás erőssége, illetve a sínegység hossza teljesen szabadon az ön igényei szerint választhatóak Energiatakarékos kivitel. A duo Rapido+ meghajtásnál lehetőség van automatikus zárás funkció beállítására, akár „teljesen nyitott”, akár ”részlegesen nyitott” véghelyzetből (csak TorMinal segítségével állítható be).

SVS – Biztonsági zárrendszer:

A SOMMER meghajtásoknál a szükséges kioldás a meghajtás minden helyzetében elvégezhető és bármely másik helyzetben visszareteszelhető. Így biztosítva a tökéletes zárást és biztonságot, pl. áramszünet esetére.

Mozgó motoros egység:

Magas élettartam a minimális kopással járó mozgó motorkocsis megoldásnak köszönhetően. Álló lánc, ezáltal nincs súrlódási és erőveszteség, mint a körbefutó láncos megoldásoknál. A lánc karbantartásmentes és tilos olajozni, így nem kerülhet olajfolt a gépjárműre, illetve a kapura. A motor önzárása egy hatékony védelem a betörés és idegenkezű behatolás ellen. Extrém halk működés a nyitás és zárás közben.

duo vision 500 max. 150 mm/s

500 N-os meghajtás, amely 8 m² kapufelületig ajánlott. A szett 2 db. kétgombos (4026V000) távirányítót is tartalmaz. (Cikkszám: 3000V040)

duo vision 650 max. 180 mm/s

650 N-os meghajtás, amely 10 m² kapufelületig ajánlott. A szett 2 db. kétgombos (4026V000) távirányítót is tartalmaz. (Cikkszám: 3010V040)

duo vision 800 max. 130 mm/s

800 N-os meghajtás, amely 12 m² kapufelületig ajánlott. A szett 2 db. kétgombos (4026V000) távirányítót is tartalmaz. (Cikkszám: 3020V040)

duo rapido+ max. 240 mm/s

650 N-os meghajtás, 240 mm/s nyitási sebességgel, amely 10 m² kapufelületig ajánlott. A szett 2 db. kétgombos (4026V000) távirányítót is tartalmaz.(Cikkszám: 3060V040)

2 csatornás rádióvevő

FM 868,8 MHz 112 programhellyel, AC/DC 12–24 V, 2 potenciálmentes relékimenettel.

2 csatornás rádióvevő

FM 868,8 MHz 448 programhellyel, mûanyag házban. AC/DC 12–24 V, 2 potenciálmentes relékimenettel. Impulzus és kapcsoló üzemmódban is működtethető. Lehetőség van, egy már feltanított távirányítóval a rádióvevő tanuló üzemmódba hozására.

Garázskapu Debrecen Sommer

 

4 gombos távirányító „Slider”

Elhúzható fedlapos kivitel A véletlen működtetés ellen védett kialakítás, FM 868,8 MHz Somloq ugrókódos rádiórendszerrel.

 

Garázskapu Debrecen Sommer

 

4 gombos távirányító „Classic”

Nemesacél ház, összetolható változat, a véletlen működtetés ellen védett kialakítás, FM 868,8 MHz Somolq ugrókódos rádiórendszerrel.

 

Garázskapu Debrecen Sommer

2 Sommer gombos távirányító „Mini”


Műanyag házzal, kulcscsomóra, könnyen rögzíthető karabíneres kivitel. FM 868,8 MHz Somloq ugrókódos rádiórendszerrel.

 

Garázskapu Debrecen Sommer

2 gombos távirányító „Ruby”

Műanyag házas kialakítás, Antrazit – piros színben

 

Garázskapu Debrecen Sommer

Peral Vibe

 

Négygombos távirányító, 90 – 150 m hatótávolsággal. A távirányító rövid rezgéssel jelzi, ha a hozzárendelt rádióvevő fogadta a parancsot. A kapu helyzete igény esetén visszajelzésre kerül.

Garázskapu Debrecen Sommer

ENTRAsys GD ujjlenyomat leolvasós, négycsatornás, fali távkapcsoló

80 betanítható ujjlenyomat, ebből 9 adminisztrátori jogosultságokkal (feltaníthat és törölhet ujjlenyomatokat) és 71 felhasználói ujjlenyomatot, amivel a négy csatorna egyike működtethető. Elemes működés, kb. 50 méteres hatótávolság, környezeti viszonyok függvényében.

 

Garázskapu Debrecen Sommer